VIDEO  Video Creşte numărul victimelor după prăbuşirea unui pod în India

Creşte numărul victimelor după prăbuşirea unui pod în India. Bilanţul a ajuns la 132 de decese, dar mai sunt persoane dispărute, anunţă autorităţile indiene.

312 afișări

Cel puţin 132 de persoane au murit în urma incidentului care a avut loc duminică, în statul Gujarat. Peste 150 de persoane se aflau pe podul suspendat peste râul Machhu când acesta s-a prăbuşit în apă. Pasarela a cedat la doar câteva zile după ce a fost redeschisă în urma unor lucrări de renovare, potrivit Sky News.

Oficialii guvernamentali au confirmat bilanţul victimelor şi au anunţat că persoanele decedate sunt în mare parte localnici care vizitau podul. Obiectivul a cedat deoarece nu a putut face faţă numărului de persoane aflate pe el, au declarat oficialii pentru Press Trust India.

Podul istoric are 230 de metri şi a fost construit în timpul dominaţiei britanice în secolul al XIX-lea. Acesta a fost închis pentru renovare timp de şase luni şi a fost redeschis săptămâna trecută.

Premierul indian Narendra Modi, care se află în Gujarat pentru o vizită de trei zile, a anunţat că vor fi oferite compensaţii de la Fondul naţional de ajutorare celor implicaţi în incident. 200.000 de rupii indiene vor fi oferite familiilor celor decedaţi şi câte 50.000 de rupii indiene vor primi cei răniţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici