Video Cum sunt aşteptaţi elevii înapoi la şcoli: dezinfectare şi temperatura verificată la intrare, distanţă de cel puţin 1m la ore. VIDEO

  • China a redeschis şcolile cu reguli clare de igienă şi distanţare.
  • Copiii sunt dezinfectaţi şi li se ia temperatura la intrare, apoi stau la cel puţin un metru faţă de colegi şi profesori.
  • Sunt reguli care vor ajunge în curând în toată lumea.
1284 afișări

China a redeschis şcolile, iar copiii au reguli clare de igienizare şi distanţare socială, atât în timpul orelor, cât şi în pauze.

Când ajung la şcoală, copiii îşi spală pantofii, se spală pe mâini şi sunt dezinfectaţi.

Apoi li se ia temperatura înainte să intre în clasă. Fiecare şcoală decide ce inseamna distanţarea socială, în funcţie de resurse.

Unii au izolat fiecare birou, alţii menţin un metru între elevii cu rigla.
În alte locuri, clasele au fost reduse de la 20 la 6 elevi, dar alţii ţin orele afară deoarece nu au spaţiu suficient.

Staţii pentru dezinfectare au fost instalate pe holuri, îar elevii sunt obligaţi să se spele pe mâini din oră în oră.

La cantină, elevii stau la 3 metri distanţă când mănâncă. Alţii au închis cantinele, iar elevii mănâncă în clase.


Imaginile reflecta noile realităţi cu care ne confruntăm cu toţii. Aceste măsuri vor ajunge în curând în ţări din toată lumea, cu milioane de elevi asteptaţi să se întoarcă la şcoală.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
scoala,
china

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici