Doi bărbaţi suspectaţi că ar fi implicaţi în activităţi de terorism, arestaţi la Londra

Doi bărbaţi suspectaţi că ar fi implicaţi în activităţi de terorism au fost arestaţi joi la Londra, a anunţat Poliţia Metropolitană, citată de Reuters online.

1020 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi suspectaţi că ar fi implicaţi în activităţi de terorism, arestaţi la Londra

Doi bărbaţi suspectaţi că ar fi implicaţi în activităţi de terorism, arestaţi la Londra (Imagine: Shutterstock/ Mediafax Foto)

Indivizii au fost arestaţi într-o locuinţă din vestul Londrei, în cadrul unei operaţiuni antiteroriste.

Unul dintre ei, în vârstă de 19 ani, a fost arestat în urma unor suspiciuni că ar plănui acte teroriste.

Celălalt, în vârstă de 20 de ani, este suspectat de activităţi de finanţare a terorismului şi nedivulgarea informaţiilor cu privire la un act terorist.

Ofiţerii de poliţie au percheziţionat locuinţe şi vehicule din vestul şi sud-estul Londrei şi în zona Thames Valley.

Nivelul de alertă teroristă este ridicat în Marea Britanie, ceea ce însemnă că există o posibilitate mare să aibă loc un atentat.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici