O adolescentă care plecase din Londra în 2015 pentru a se alătura Stat Islamic a decedat - avocat

O adolescentă care plecase din Londra în februarie 2015 alături de două prietene pentru a se alătura reţelei terorsite Stat Islamic a murit în oraşul sirian Raqqa, a declarat pentru Reuters, avocatul familiei.

2567 afișări
Imaginea articolului O adolescentă care plecase din Londra în 2015 pentru a se alătura Stat Islamic a decedat - avocat

O adolescentă care plecase din Londra în 2015 pentru a se alătura Stat Islamic a decedat - avocat

Avocatul Tasnime Akunjee a spus că familia fetei pe nume Kadiza Sultana a aflat de decesul ei în oraşul sirian Raqqa, în urmă cu câteva săptămâni.

Se presupune că aceasta a fost ucisă de un raid aerian rus la Raqqa, a anunţat ITV News.

Sultana plănuia să se întoarcă în Marea Britanie, iar famillia sa discuta ea cu privire la posibila ei evadare din Raqqa, potrivit unui interviu oferit de sora Sultanei şi publicat de ITV.

Sultana, în vârstă de 16 ani, alături de alte două prietene, au plecat din Londra pe data de 17 februarie 2015.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici