Doi militanţi islamişti au murit în confruntări cu agenţi ai serviciilor de securitate, în Egipt

Doi islamişti suspectaţi că fabricau dispozitive explozive au murit într-un schimb de focuri cu serviciile de securitate egiptene, într-un incident produs la nord de oraşul Cairo, informează site-ul agenţiei Reuters.

345 afișări
Imaginea articolului Doi militanţi islamişti au murit în confruntări cu agenţi ai serviciilor de securitate, în Egipt

Doi militanţi islamişti au murit în confruntări cu agenţi ai serviciilor de securitate, în Egipt

"Cei doi bărbaţi, în vârstă de 25 şi 44 de ani, erau responsabili de fabricarea şi transportarea unor dispozitive explozive spre grupuri afiliate mişcării Fraţii Musulmani", a comunicat Ministerul francez de Interne.

Potrivit autorităţilor egiptene, este vorba de grupările Hasm şi Lewaa al-Thawra, afiliate mişcării Fraţii Musulmani.

Gruparea islamistă Hasm a revendicat atacul comis luni, la Cairo, soldat cu moartea a trei agenţi de poliţie.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici