Donald Trump ia medicamente anticolesterol şi este supraponderal / Medicul personal: "sănătatea fizică este excelentă"

Candidatul republican la funcţia de preşedinte al SUA, Donald Trump, ia medicamente pentru scăderea nivelului colesterolului şi este supraponderal, conform buletinului medical oferit cotidianului The Washington Post, care atestă "sănătatea fizică excelentă" a politicianului.

1136 afișări
Imaginea articolului Donald Trump ia medicamente anticolesterol şi este supraponderal / Medicul personal: "sănătatea fizică este excelentă"

Donald Trump ia medicamente anticolesterol şi este supraponderal / Medicul personal: "sănătatea fizică este excelentă" (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Donald Trump a prezentat publicaţiei The Washington Post o scrisoare oferită de medicul său personal, Harold N. Bornstein.

Conform buletinului medical, candidatul republican la preşedinţie are o stare de "sănătate fizică excelentă".

Trump ia statin, un medicament pentru scăderea colesterolului, şi este supraponderal. "Domnul Trump ia un agent pentru scăderea nivelului lipidelor - rosuvastatin - şi o doză mică de aspirină. Nu consumă produse din tutun sau alcool", a scris Bornstein.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici