Donald Trump, în cădere liberă în sondaje la aproape 100 de zile de la preluarea mandatului. Ce cred americanii despre promisiunile preşedintelui SUA

Tot mai puţini americani au încredere în preşedintele lor, potrivit ultimului sondaj Gallup, care arată că 45% dintre respondenţi cred că Donald Trump îşi va ţine promisiunile, faţă de 62%, nivelul înregistrat în luna februarie, în scădere cu 17 procente, relatează The Washington Post.

1693 afișări
Imaginea articolului Donald Trump, în cădere liberă în sondaje la aproape 100 de zile de la preluarea mandatului. Ce cred americanii despre promisiunile preşedintelui SUA

Trump, cădere liberă în sondaje la aproape 100 de zile de la preluarea mandatului. Ce cred americanii despre promisiunile preşeditelui SUA (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

Sondajul arată, totodată, o scădere de 11 procente şi în cazul încrederii în republicani şi de nouă procente în cazul încrederii în conservatori. Per total, faţă de sondajul anterior, realizat în perioada 1-5 februarie, procentul americanilor care cred că Trump poate înfăptui marea schimbare de care are nevoie America a scăzut de la 53% la 46% şi de la 42% la 36% în cazul celor care cred că Trump este onest şi demn de încredere, scrie Gândul, citând sondajul publicat de The Washington Post.

Citeşte continuarea articolului pe Gândul.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici