FOTO-VIDEO. Proteste în faţa Ambasadei Rusiei de la Berlin. „Ucraina va rezista!”

Protestatarii s-au adunat la ambasada Rusiei din Berlin pentru a-l critica pe liderul rus, Vladimir Putin, după ce acesta a primit astăzi permisiunea din partea Parlamentului de a folosi forţa în afara Ucrainei.

586 afișări
Imaginea articolului FOTO-VIDEO. Proteste în faţa Ambasadei Rusiei de la Berlin.  „Ucraina va rezista!”

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Oamenii au fluturat steaguri ucrainene galben-albastre şi scandau „Suntem uniţi cu Ucraina!”. Aceştia s-au adunat în faţa clădirii de lângă Poarta Brandenburg, emblematică pentru capitala germană, marţi seară.

Unii au ridicat pancarte pe care scriau „Ucraina va rezista”, „Spune nu lui Putin” sau „Implementează imediat sancţiuni”, în timp ce alţii s-au înfăşurat în steaguri ucrainene uriaşe.

„Sunt aici pentru a protesta împotriva invadării Rusiei pe teritoriul nostru independent ucrainean”, a spus Victoria Baron, în vârstă de 27 de ani, care s-a mutat de la Odesa, Ucraina vara trecută pentru a lucra în cadrul unei companii de ştiinţă a datelor din Berlin, notează AP News.

„Este foarte important să ne susţinem oamenii chiar dacă suntem în străinătate”, a spus ea, adăugând că a vorbit cu familia ei acasă aproape în fiecare zi şi petrece ore întregi pe reţelele de socializare urmărind cele mai recente evoluţii.

Tânăra a fost foarte îngrijorată de viitorul Ucrainei şi a spus că ea crede că „în acest moment totul este posibil”, inclusiv o posibilă îndreptare a trupelor ruse spre Ucraina continentală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici