NEWS ALERT   Video Hezbollah şi Liban atacă Israelul. Hezbollah intră în război alături de Hamas

Gruparea teroristă Hezbollah îşi revendică atacul efectuat din Liban asupra nordului Israelului.

13991 afișări

Într-o declaraţie, gruparea teroristă spune că a vizat trei baze militare israeliene din regiunea contestată Muntele Dov.

Forţele de Apărare Israelului nu au raportat nicio victimă şi au spus că au răspuns cu lovituri de artilerie.

IDF spune că a efectuat o lovitură cu drone împotriva „infrastructurii Hezbollah” din zonă.

Potrivit unei surse militare, ţinta vizată era un cort grupul terorist amenajat pe teritoriul israelian cu luni în urmă, potrivit The Times of Israel

Hezbollah transmite că atacul  cu „un număr mare de rachete şi obuze” a fost solidar cu „rezistenţa palestiniană”.  

  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici