Hillary Clinton a reluat joi turneul electoral, fiind declarată "sănătoasă şi aptă"

Hillary Clinton a reluat joi turneul electoral după ce a fost declarată de medicul său "sănătoasă şi aptă să servească" drept preşedinte al Statelor Unite, informează site-ul postului Euronews.

9429 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton a reluat joi turneul electoral, fiind declarată "sănătoasă şi aptă"

Echipa de campanie a candidatul Partidului Democrat la alegerile prezidenţiale ale SUA a făcut cunoscută actualizarea datelor medicale ale lui Hillary Clinton.

Clinton, în vârstă de 68 de ani, a părăsit ceremonia de comemorare a victimelor de la 11 septembrie întrucât i s-a făcut rău din cauza căldurii. Aceasta a fost apoi nevoită să-şi anuleze turneul electoral de două zile în California, fiind diagnosticată cu pneumonie.

Între timp, soţul acesteia, Bill Clinton, aflat în Las Vegas, a înlocuit-o pe aceasta în cadrul campaniei electorale pe perioada în care Hillary s-a recuperat.

"Se simte minunat, trăim timpuri nebune în care oamenii consideră neobişnuită o răceală, ultima dată când am verificat milioane de oameni răceau în fiecare an", a declarat Bill Clinton.

Discreţia lui Hillary Clinton în legătură cu starea sa de sănătatea a fost folosită de oponenţii acesteia pentru a o acuza de lipsă de transparenţă în cadrul campaniei.

Ambii candidaţi în alegerile americane se află printre cele mai în vârstă persoane care au candidat până în prezent pentru Casa Albă şi au fost presaţi să facă publice informaţii legate de starea lor de sănătate.

Recent au fost făcute publice date despre sănătatea acestora care demonstrează că presiunea sângelui şi nivelul colesterolului celor doi candidaţi se află în limitele normale.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici