Video În plină pandemie, norvegienii îşi văd de hobby-urile lor

  • În plină pandemie, Norvegia are restricţii de călătorie mai relaxate faţă de alte state
  • Un grup de surferi au profitat de flexibilitatea restricţiilor şi au ieşit să facă surf
  • Insulele Lofoten din Norvegia atrag surferi din toată lumea, datorită valurilor perfecte pentru acest sport
2162 afișări

În timp ce tu nu poţi să ieşi în parc  fără să scapi neamendat, în Norvegia oamenii îşi văd de hobby-urile lor. Pentru că restricţiile sunt mult mai relaxate decât în multe ţări din Europa, locuitorii profită din plin. Un grup de surferi a ieşit să se bucure de un val perfect în insulele Lofoten. Într-un peisaj desprins parcă din poveşti, cu munţi care se scaldă direct în mare găsim trei surferi, care nu îşi pun problema distanţării sociale, pentru că nu e nimeni în afară de ei pe plajă. Shannon s-a mutat din Africa de Sud în Lofoten din dragoste pentru surf.

Shannon Ainslie: Sunt din Africa de Sud- acolo sunt mulţi rechini, aici nici vorbă de aşa ceva. Am primit o ofertă bună de lucru, muncesc şi trăiesc aici, fac surf şi viaţa e frumoasă.

Ca el sunt mulţi care vin în Lofoten pentru surf şi nu mai pleacă niciodată.  În plină pandemie, Norvegia nu interzice oamenilor să iasă din casă, ci doar să respecte câteva reguli. Viaţa oamenilor începe să revină la normal, grădiniţele s-au deschis la începutul săptămânii, urmând ca şcolile să reînceapă activitatea în zilele următoare. Norvegia are aproape 7.500 de cazuri de coronavirus şi doar 200 de morţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici