Video Incendiu în clădirea serviciului secret rusesc FSB din Rostov

La Rostov-pe-Don, clădirea Serviciului de Frontieră al FSB este în flăcări, anunţă presa ucraineană şi cea rusă.

1130 afișări

Explozia din sediul FSB a avut loc într-un depozit. Presa anunţă că în clădirea FSB din Rostov-pe-Don ar putea fi depozitată muniţie de către armata rusă.

Cauza incendiului de la controlul de frontieră al FSB din regiunea Rostov este aprinderea cablurilor electrice, potrivit unei versiuni preliminare a presei, citând Ministerul Situaţiilor de Urgenţă al Federaţiei Ruse.

Cel puţin două persoane au fost rănite în urma exploziei din clădirea FSB, conform presei ruse.

O persoană a murit şi două au fost rănite într-un incendiu produs în clădirea poliţistului de frontieră FSB din regiunea Rostov, au informat serviciile de urgenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fsb,
incendiu

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici