John Kelly, secretarul american pentru Securitate Internă: Statele Unite nu efectuează ”deportări în masă”

John Kelly, secretarul american pentru Securitate Internă, a declarat că Guvernul Statelor Unite nu deportează în masă imigranţi ilegali, dar a adăugat că deportările vor avea totuşi loc într-un regim mai rapid decât în ultimii zece ani, citează presa internaţională.

345 afișări
Imaginea articolului John Kelly, secretarul american pentru Securitate Internă: Statele Unite nu efectuează ”deportări în masă”

John Kelly, secretarul american pentru Securitate Internă: Statele Unite nu efectuează ”deportări în masă”

Vorbind în cadrul unui eveniment în capitala Guatemalei, Kelly a afirmat că autorităţile americane vor pune în aplicare legea şi îi vor deporta pe imigranţii ilegali în statele de origine.

Declaraţiile sale au avut loc după ce Departamentul de Securitate Internă al SUA a comunicat anterior că plănuieşte deportarea imigranţilor ilegali în Mexic, indiferent de naţionalitatea acestora.

Preşedintele Donald Trump a promis că va deporta 2-3 milioane de imigranţi ce au cazier.

Numărul refugiaţilor care imigrează spre Canada a crescut după ce Donald Trump a devenit preşedinte al SUA şi după ce acesta a emis decretul antimigraţie.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici