O participantă a reality-show-ului "Ucenicul" a intentat proces pentru calomnie lui Donald Trump

Summer Zervos, o fostă participantă a reality-showului ”Ucenicul”, moderat de Donald Trump, l-a dat în judecată pe preşedintele ales al SUA pentru calomnie, informează The Guardian.

976 afișări
Imaginea articolului O participantă a reality-show-ului "Ucenicul" a intentat proces pentru calomnie lui Donald Trump

O participantă a reality-show-ului "Ucenicul" a intentat proces pentru calomnie lui Donald Trump

Aceasta îi solicită lui Donald Trump ”reabilitarea reputaţiei” prin admiterea faptului că declaraţiile sale făcute în legătură cu atingerile nepotrivite fără încuviinţare întreprinse de magnatul imobiliar sunt adevărate.

Zervos a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc în Los Angeles că a intentat un proces republicanului, cu câteva zile înainte ca acesta să fie investit în funcţia de preşedinte, readucând astfel în discuţie seria de acuzaţii de abuz sexual ce a ameninţat campania electorală a lui Donald Trump.

”Aş dori ca Donald Trump să ştie faptul că sunt dispusă să renunţ la acest proces împotriva sa, fără niciun fel de recompensare financiară, numai în cazul în care acesta îşi va retrage acuzaţiile false şi calomnioase despre mine şi recunoaşte faptul că am spus adevărul despre acesta”, a declarat Zervos reporterilor.

Zervos îl acuză pe Trump că a asaltat mai multe femei şi a abuzat de poziţia sa politică pentru a cataloga mărturisirile în privinţa abuzurilor acestora drept minciuni. Donald Trump a negat acuzaţiile anterioare de abuz sexual şi a afirmat că Summer Zervos a inventat o poveste pentru a atrage atenţia.

Mai multe femei l-au acuzat pe Donald Trump, candidatul Partidului Republican la preşedinţia SUA, de abuz sexual, la scurt timp după apariţia unei înregistrări audio care îl surprinde făcând comentarii obscene despre persoane de sex feminin. Donald Trump a prezentat scuze după apariţia înregistrării.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici