BREAKING NEWS  Pentagonul a testat cu succes componente ale armelor hipersonice

Experimentul a avut succes.

2019 afișări
Imaginea articolului Pentagonul a testat cu succes componente ale armelor hipersonice

Sursa Foto - The U.S. Department of Defense/NASA

Marina şi Armata SUA au testat miercuri noi componente ale armelor hipersonice, a declarat Pentagonul.

Laboratoarele Naţionale Sandia au efectuat testul de la Wallops Flight Facility din cadrul NASA din Virginia, care a evaluat sistemul de comunicaţii ale armelor hipersonice şi echipamentele de navigaţie, precum şi materialele avansate care pot rezista la căldură. 

Vehiculele cu alunecare hipersonică sunt lansate dintr-o rachetă în atmosfera superioară înainte de a cădea către o ţintă la o viteză de peste cinci ori mai mari decât viteza sunetului, sau aproximativ 6.200 km pe oră, transmite Reuters

Statele Unite şi rivalii săi la nivel mondial şi-au accelerat ritmul pentru a construi arme hipersonice. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici