Preşedintele Franţei, Francois Hollande, face apel la reluarea rapidă a negocierilor privind conflictul din Siria

Preşedintele Franţei, Francois Hollande, a făcut apel, joi, la reluarea rapidă a negocierilor privind conflictul din Siria, care să fie desfăşurate sub egida Naţiunilor Unite şi care să reunească toate părţile interesate, cu excepţia grupărilor fundamentaliste şi extremiste, relatează Le Figaro.

310 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Franţei, Francois Hollande, face apel la reluarea rapidă a negocierilor privind conflictul din Siria

Preşedintele Franţei, Francois Hollande, face apel la reluarea rapidă a negocierilor privind conflictul din Siria (Imagine: Hepta)

"Negocierile trebuie reluate cât mai repede" şi să fie conduse "în cadrul care a fost stabilit încă din 2012 la Geneva", a spus preşedintele Franţei, la Palatul Elysee din Paris.

"Parametrii sunt deja fixaţi, trebuie deci să adunăm părţile interesate, toate părţile interesate, în afară de grupările fundamentaliste şi extremiste, şi să acţionăm în cadrul stabilit la Geneva", a adăugat el. "Trebuie, de asemenea, să îi implicăm pe toţi actorii din regiune (...)", a mai spus el.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici