Protestatari palestinieni au doborât două drone israeliene, la frontiera Fâşiei Gaza cu Israelul/ Aproximativ 7.000 de oameni, la un nou protest în cadrul "Marşului întoarcerii" | VIDEO

Militanţi palestinieni au doborât două drone militare israeliene, în cursul unei noi serii de proteste desfăşurate vineri la frontiera dintre Fâşia Gaza şi Israel, informează site-ul israelian Ynetnews.com.

1314 afișări
Imaginea articolului Protestatari palestinieni au doborât două drone israeliene, la frontiera Fâşiei Gaza cu Israelul/ Aproximativ 7.000 de oameni, la un nou protest în cadrul "Marşului întoarcerii" | VIDEO

Protestatari palestinieni au doborât două drone israeliene, la frontiera Fâşiei Gaza cu Israelul/ Aproximativ 7.000 de oameni, la un nou protest în cadrul "Marşului întoarcerii"

Aproximativ 7.000 de palestinieni participă la un nou protest în cadrul "Marşului întoarcerii", organizat de mişcarea islamistă Hamas pentru încurajarea revenirii refugiaţilor palestinieni pe teritoriul israelian.

În cursul protestelor, unii palestinieni au atacat cu pietre drone israeliene care zburau la joasă altitudine, două aparate fiind doborâte.

Autorităţile israeliene au confirmat doborârea a două drone, de tip Phantom 3 şi Matrice.

Zeci de palestinieni au murit în confruntări cu armata israeliană de la începerea, pe 30 martie, a protestelor săptămânale la frontiera Fâşiei Gaza cu Israelul. Armata israeliană a fost acuzată în mai multe rânduri de folosirea disproporţionată a forţei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici