Un individ a intrat cu un vehicul în porţile reşedinţei preşedintelui Braziliei. Suspectul pare a fi minor

Un individ a intrat cu un vehicul în porţile uneia dintre reşedinţele prezidenţiale din capitala Braziliei, acesta fiind arestat. Incidentul are loc în contextul scandalului de corupţie în care este implicat preşedintele Michel Temer, informează Reuters.

227 afișări
Imaginea articolului Un individ a intrat cu un vehicul în porţile reşedinţei preşedintelui Braziliei. Suspectul pare a fi minor

Un individ a intrat cu un vehicul în porţile reşedinţei preşedintelui Brazilei. Suspectul pare a fi minor

Forţele de securitate au tras mai multe focuri de avertisment, iar apoi au deschis focul asupra vehiculului, după ce şoferul a refuzat să oprească. Suspectul, care pare să fie minor, a scăpat nevătămat şi a fost reţinut imediat după incident, se afirmă într-un comunicat de presă al Administraţiei prezidenţiale.

Accesul în zona complexului prezidenţial Alvorada din oraşul Brasilia a fost interzis.

Preşedintele brazilian Michel Temer nu era în clădire, acesta locuind în Palatul Jaburu, o altă reşedinţă prezidenţială.

Procurorul General al Brazilei a cerut luni incuplarea lui Temer pentru luare de mită, acesta fiind acuzat că ar fi pus la cale o schemă prin urma să obţină mită în valoare totală de 11,5 milioane de dolari de la compania alimentară JBS SA.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici