Video VIDEO Ducesa de Cambridge surprinde publicul cu o interpretare la pian

Ducesa de Cambridge a surprins publicul de la un concert de colinde al comunităţii cu abilităţile sale de a cânta la pian.

5547 afișări

Kate a apărut alături de muzicianul Tom Walker într-un clip difuzat la evenimentul de la Westminster Abbey.

Cei doi au luat parte la filmări secrete într-un studio de înregistrări înainte de concertul difuzat pe ITV.

„Royal Carols: Together At Christmas” a fost pus în scenă pentru persoanele care au sprijinit comunităţile în timpul pandemiei Covid.

Un clip cu ducesa cântând alături de Walker pe melodia „For Those Who Can't Be Here”, a fost postat pe pagina de Twitter a Palatului Kensington.

Cântăreţul şi compozitorul britanic Tom Walker a declarat că a fost abordat de ducesă după ce s-au întâlnit la un eveniment caritabil.

Mesajul tradiţional din ziua de Crăciun va fi difuzat sâmbătă, la ora 15:00 GMT.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici