Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 2 septembrie 2019

MEDIAFAX vă prezintă principalele ştiri ale orei 09.00

293 afișări

Deputaţii şi senatorii se întorc azi în Parlament pentru începutul sesiunii parlamentare. Un nou preşedinte al Senatului va trebuie ales în cazul în care Călin Popescu Tăriceanu va demisiona din funcţie aşa cum a anunţat săptămâna trecută.

Premierul Viorica Dăncilă va merge azi în Parlament pentru a discuta cu minorităţile naţionale, altele decât UDMR, despre susţinerea Guvernului, în contextul în care ALDE s-a retras de la guvernare. Premierul va avea şi o discuţie telefonică cu şeful statului, Klaus Iohannis.

Un microbuz cu călători a fost cuprins de flăcări în zona localităţii Grindu din judeţul Tulcea. Oamenii au reuşit să se autoevacueze. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric la compartimentul motor.

Metrorex deschide, începând de azi, mai multe casierii destinate achiziţionării titlurilor de călătorie pentru elevi şi studenţi. Este vorba despre 8 casierii pentru emiterea abonamentelor lunare cu preţ redus 50%. Până la începerea anului universitar alte 6 casierii speciale vor fi deschise.

Uraganul Dorian, de categorie 5, a lovit ieri statul Bahamas, provocând pagube importante. Autorităţile au decis evacuarea populaţiei iar mai multe aeroporturi sunt închise. Uraganul se îndreaptă spre Florida unde a fost decretată deja starea de urgenţă.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici