Video Jurnal din Madrid. Cum rezolvă spaniolii problema infectării medicilor şi supraaglomerarea din spitale

  • Spaniolii au transformat cel mai mare centru de expoziţii din Madrid în spital
  • Bolnavii din Madrid ar urma să fie transferaţi în spitalul amenajat în centrul de expoziţii
  • Centrul expoziţional din Madrid are o capacitate de până la 5.000 de locuri
  • Peste 15.000 de cadre medicale din Spania au fost infectate cu COVID
1275 afișări

Gelu Vlaşin, izolat la Madrid, povesteşte ce soluţie au găsit autorităţile spaniole pentru problema infectării medicilor cu Covid, dar şi pentru suprasolicitarea secţiilor de terapie intensivă.

”Astăzi, vestea bună din Madrid, din Spania, ar fi că autorităţile regionale din comunitatea Madrid au considerat că ar fi interesant să comaseze toţi blonavii, pe toţi cei contagiaţi cu coronavirus, să-i transfere în spitalul de campanie din complexul expoziţional IFEMA, care în momentul de faţă are o capacitate de 1.300 de paturi, exensibil, adică se poate modifica până la 5.000 de paturi. În felul ăsta, spun ei, elimină o mare parte din riscurile de contagiere a personalului medical din celelalte spitale şi riscul de contagiere pentru ceilalţi pacienţi. În felul ăsta decongestionează, eliberează cumva presiunea care există în acest moment pe spitalele regionale. Sunt peste 15.000 de cadre medicale care au fost contagiate cu acest virus”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici