Video Valentin Stan, EXCLUSIV la Marius Tucă Show: ”Florin Cîţu a desfiinţat Comisia Juridică din ministerul de Finanţe care se ocupa de procesul de litigiu cu familia lui”

  • Valentin Stan: Ministrul de Finanţe se judecă cu el însuşi, adică persoana Florin Cîţu, familia, se judecă cu ministrul Cîţu
  • Valentin Stan: Ministerul Finanţelor Publice, transformat într-o afacere a familiei Cîţu!
  • Valentin Stan: Cîţu s-a aruncat în nişte ape spumoase pe Facebook. Orban tace. Iohannis tace.
3290 afișări
Invitat la emisiunea Marius Tucă Show, analistul politic Valentin Stan vorbeşte despre dezvăluirile – susţinute cu documente – făcute de ziaruldevâlcea.ro în legătură cu litigiul în care părinţii ministrului de Finanţe, Florin Cîţu, se judecă cu ministerul păstorit de însuşi fiul lor, miza fiind una de milioane de euro. 
 
”Deci părinţii lui Cîţu se află într-un litigiu cu statul în legatură cu retrocedarea a 50 de hectare de teren, în apropierea domeniului schiabil Transalpina. Drept pentru care părinţii lui Cîţu au câştigat în instanţă retrocedrarea a 50 de hectare pe marginea lacului Vidra. Romsilva a contestat decizia de retrocedare. (…) Pe 16 decembrie, Vasile Cîţu, tatăl ministrului, a sesizat Ministerul Finanţelor Publice, instituţia la care este şef fiu-su. 
  Astfel, tatăl lui Cîţu, în litigiu cu statul reprezentat prin Ministerul Finanţelor, cere Ministerului Finanţelor documente necesare pentru a gestiona litigiul şi ghici ce spune el statului, adică Ministerului Finanţelor unde este şef fiu-său: măi, daţi-le lui fiu-miu! (…) Băieţii ăştia au transformat instituţia statului român, ministerul Finanţelor, într-o afacere de familie, în interiorul căreia îşi livrează ca o minge de ping-pong documente de înţelenire legală a unor pământuri, suprafeţe care costă milioane de euro”, explică Valentin Stan. 

Cum a ajuns Florin Cîţu să se judece cu el înşuşi 

În plus, din aceeaşi speţă mai aflăm şi că Florin Cîţu a desfiinţat – justificând nevoia de reorganizare a ministerului – Comisia Juridică din cadrul ministerului pe care îl conduce. 
 
”Aştia de la ziarul de Vâlcea ne mai spun că Florin Cîţu a desfiinţat Comisia Juridică din minister care se ocupa de procesul procesul cu familia lui. Bine, exact pe tema pe care o ventilează el că, băi, eu restructurez Ministerul de Finanţe”, susţine analistul Valentin Stan. 
 
Nici preşedintele Iohannis şi nici premierul Orban nu au avut, până în prezent, nicio reacţie pe speţa în care este implicat ministrul Finanţelor şi familia sa. 
 
”Cîţu s-a aruncat în nişte ape spumoase pe Facebook. Nu a răspuns nimic până acum. Orban tace. Iohannis tace.”
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici