Adela Popescu şi Radu Vâlcan l-au botezat duminică, pe fiul lor, Alexandru

Actorii Adela Popescu şi Radu Vâlcan l-au botezat pe fiul lor Alexandru duminică, 11 septembrie, exact în ziua în care micuţul a împlinit trei luni, petrecerea de botez fiind una restrânsă, la aceasta participând apropiaţii cuplului, precum Dana Rogoz, Ada Condeescu, Răzvan Fodor şi alte celebrităţi.

1606 afișări
Imaginea articolului Adela Popescu şi Radu Vâlcan l-au botezat duminică, pe fiul lor, Alexandru

Adela Popescu şi Radu Vâlcan l-au botezat duminică, pe fiul lor, Alexandru

Slujba de botez a fost plină de emoţii pentru toţi cei prezenţi, dar mai ales pentru părinţii lui Alexandru care, deşi şi-au propus să nu plângă, nu au reuşit să se abţină.

"Momentul de la biserică a fost unul foarte emoţionant. Botezul propriului copil este unic, ca orice altceva ce este legat de el. Fiecare zi este specială", a declarat cu această ocazie tatăl Radu Vâlcan.

"E un moment pe care îl percep exact la intensitatea cuvenită. Am fost fericită, dar totuşi am avut şi câteva temeri, fireşti cred pentru părinţii care asistă la botezul copilului lor. Cel mai tare mi-a fost frică să nu se sperie puiul, dar totul a fost foarte bine.", a completat Adela Popescu.

Petrecerea de botez a fost una restrânsă la care au luat parte membrii familiei şi cei mai buni prieteni. Dintre persoanele publice, la botezul micuţului Alexandru au participat Dana Rogoz, Ada Condeescu, Răzvan Fodor şi soţia lui, Irina, Cove şi soţia lui.

"A fost o petrecere intimă. Este mult spus petrecere. A fost o masă măricică, la care au fost prezenţi cei apropiaţi, rude şi prieteni", a spus Radu Vâlcan.

Restaurantul plin de baloane multicolore, de zâmbetele, veselia şi dragostea celor dragi, bufetul suedez delicios pregătit de Chef Foa, episodul de live cooking şi tortul de ciocolată, cu căpşune şi macarons adus pe acorduri de "Mulţi ani trăiască" au făcut din seară de duminică una de neuitat pentru cei prezenţi.

"Viaţa noastră alături de Alexandru este mult mai frumoasă, este un vis. Alexandru rade mult, e vesel, ne umple inimile de bucurie. Ieri, Alexandru a împlinit 3 luni. Însă motivul pentru care am ales că botezul să fie weekendul acesta este că doar în zilele acestea putea fi prezent un membru drag al familiei şi în acelaşi timp, pentru că o sărbătorim şi pe mama lui Radu. O potrivire frumoasă!", mărturiseşte Adela Popescu.

Fiecare invitat a plecat acasă cu amintirea unei seri calde, cu prieteni buni, dar şi cu o plantă colorată în ghiveci pe care să o îngrijească şi care să le amintească de un Alexandru mic care va ajunge mare.

Mai multe detalii şi fotografii de la botezul micuţului Alexandru vor putea fi văzute în curând pe www.adelapopescu.eu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici