Video Anthony Hopkins şi motanul Niblo împart o viaţă boemă în auto-izolare

  • Anthony Hopkins este zâmbitor în autoizolare, alături de Niblo, motanul lui
  • Actorul îţi arată picturile lui noi, dar şi cum îi cântă pisicii la pian
  • La cei 82 de ani ai lui, este relaxat, dar respectă regulile de distanţare socială
1002 afișări

Ştiai că pisicile iubesc muzica clasică? E dovedit ştiinţific. Dacă nu ai încredere în studii, trebuie să-l vezi pe Niblo, motanul lui Anthony Hopkins, în timp ce actorul cântă la pian. Din când în când îşi priveşte sătpânul în ochi, în semn de mulţumire pentru muzica fermecătoare.

Cei doi sunt în auto-izolare, dar n-au timp să se plictisească.

„Bună tuturor! Vă mulţumesc pentru urările şi vorbele generoase. Aşa cum vedeţi mă aflu în auto-izolare. Am 82 de ani şi am o grămadă de chestii de făcut. De exemplu cânt la pian pentru Niblo (n.r. pisica) care e ocupat acum să-şi scrie memoriile”, spune actorul. 

Hopkins cântă şi pictează în fiecare zi. E înconjurat de tablouri care îi colorează casa şi încearcă să fie un exemplu pentru fanii lui. În fond, e un om în vârstă, extrem de vulnerabil în faţa noului virus, dar extrem de optimist.

„Totodată pictez. Astea sunt ultimele mele picturi, doar de dragul artei, dar mă tem că Niblo nu îmi aprobă munca. Probabil el e un pictor mai bun”, adaugă Hopkins.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici