Video Ascultă muzica preferată şi sună-ţi prietenii, înainte să te instalezi la birou, în sufragerie

  • Comunicarea dintre manager şi angajat este foarte importantă atunci când lucrezi de acasă
  • Ca să fii productiv trebuie să apelezi în fiecare zi şi la activităţi care te fac fericit
  • Nu uita să păstrezi legătura prin apeluri video cu cei dragi
100 afișări

Comunicarea este cheia muncii de acasă. Dar, ca să fii productiv, trebuie să ai grijă de confortul tău fizic şi psihic. Iată recomandările lui George Didoiu, director asociat în cadrul departamentului de birouri al unei companii de consultanţă imobiliară.

 „Aş recomanda tuturor să începem sau să înceapă ziua cu o activitate care le face plăcere, poate să fie muzică poate să fie orice formă de sport sau de mişcare. Fie că vorbim de o chestiune banală ca ieşitul pe balcon sau efectv la o plimbare de 15-30 de minute în jurul blocului, e foarte, foarte important să facem asta”, a declarat George Didoiu, consultant imobilar.

Nu trebuie să ne lăsăm acaparaţi de muncă şi alte activităţi. E important să ne amintim de cei dragi, zilnic. 

„Să rămânem conectaţi între noi, cu oamenii care ne plac, cu colegii, aşa că în afara discuţiilor de muncă, cu siguranţă vă îndemn să rămâneţi aproape de persoanele dragi şi în fiecare zi să aveţi un call video cu o astfel de persoană”, mai spune George Didoiu.

Dacă eşti manager, George îţi recomandă să comunici mult mai mult cu angajaţii, să le recunoşti meritele şi să le dai feedback la fiecare acţiune.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici