Barack şi Michelle Obama au împărţit dulciuri de Halloween - GALERIE FOTO

Preşedintele Barack Obama şi soţia sa, Michelle, au primit la Casa Albă, sâmbătă seara, de Halloween, peste 2.000 de copii din mai multe state americane şi le-au împărţit dulciuri în pragul reşedinţei lor, decorată special pentru sărbătoare, relatează The Boston Globe în ediţia sa online.

30 afișări
Imaginea articolului Barack şi Michelle Obama au împărţit dulciuri de Halloween - GALERIE FOTO

Barack şi Michelle Obama au împărţit dulciuri de Halloween (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Costumaţi în super-eroi, piraţi, zâne, spiriduşi şi schelete, copiii, cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani, care au bătut sâmbătă seara la poarta Casei Albe, au venit cu părinţii lor din Maryland, Virginia şi Washington.

La reşedinţa preşedintelui american au găsit lumini portocalii, un păianjen mare de pluş care atârna în galerie şi tradiţionalii dovleci de-a lungul coloanelor.

Soţii Obama i-au primit şi timp de circa o jumătate de oră le-au împărţit punguţe cu dulciuri, în care erau incluse câte o prăjiturică făcută de bucătarul şef patiser al Casei Albe şi câte o carte.

Michelle Obama a purtat urechi de pisică îmblănite şi o bluză cu model de leopard, însă preşedintele nu s-a costumat, fiind unul dintre puţinii oficiali care au procedat astfel. Secretarul său de presă, Robert Gibbs, a fost deghizat în Darth Vader.

De Halloween, la Casa Albă a fost organizată şi o recepţie la care au fost invitate familii ale unor militari americani trimişi pe fronturile din Afghanistan şi Irak, preşedintele exprimându-şi recunoştinţa faţă de eforturile acestora.

A fost primul Halloween al familiei Obama la Casa Albă, dar cele două fiice ale preşedintelui, Sasha, în vârstă de 8 ani, şi Malia, de 11 ani, nu au putut fi văzute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici