CNN a încheiat contractul cu actriţa Kathy Griffin, după ce aceasta s-a fotografiat cu un cap de plastic, decapitat, al lui Donald Trump

CNN a decis să încheie contractul cu privire la programul de Anul Nou cu actriţa Kathy Griffin, după ce comediana s-a fotografiat cu un cap de plastic, decapitat, al lui Donald Trump, scrie BBC.

194 afișări
Imaginea articolului CNN a încheiat contractul cu actriţa Kathy Griffin, după ce aceasta s-a fotografiat cu un cap de plastic, decapitat, al lui Donald Trump

CNN a încheiat contractul cu actriţa Kathy Griffin, după ce aceasta s-a fotografiat cu un cap de platic, decapitat, al lui Donald Trump

"CNN a încetat acordul cu Kathy Griffin cu privire la programul de Anul Nou", s-a anunţat printr-un tweet.

Griffin şi-a cerut scuze după ce a provocat o revoltă în online. Donald Trump a spus că este "bolnav", iar soţia lui, Melania, s-a declarat deranjată de ”fotografie”.

"Kathy Griffin, ar trebui să îţi fie ruşine cu tine", a spus preşedintele Statelor Unite. "Copiii mei trec cu greu peste acest moment".

 

Într-un mesaj video postat pe Twitter, Griffin şi-a cerut scuze şi a recunoscut că a trecut limita.

Imaginea a adus o furtună de critici în mediul online, inclusiv de la Chelsea Clinton, fiica lui Hillary Clinton.

"Nu este niciodată amuzant să glumeşti despre uciderea unui preşedinte", a scris ea pe Twitter.

Melania Trump a spus că fotografia a făcut-o "să se întrebe de sănătatea mintală a persoanei în cauză", a spus ea într-o declaraţie, potrivit NBC News.

Câştigătoare a unui premiu Emmy, actriţa de 56 de ani, a cerut fotografului celebrităţilor, Tyler Shields, să şteargă fotografia de pe internet.

Comediana Kathy Griffin a participat la o şedinţă foto controversată, unde s-a lăsat pozată de fotograful Tyler Shields, recunoscut pentru instantanee şocante şi controversate. Griffin s-a pozat ţinând un cap de plastic decapitat, plin de sânge, care seamănă cu preşedintele americann Donald Trump.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici