Video Concertul-rugăciune susţinut de Andrea Bocelli în Domul din Milano are deja peste 23 de milioane de vizualizări

  • Andrea Bocelli a concertat live în Domul din Milano, duminică seară, în prima zi a Paştelui catolic
  • Concertul, care a avut loc fără public, a avut peste 23 de milioane de vizualizări în nici 12 ore
  • Andrea Bocelli a dorit astfel să trimită un mesaj de iubire şi speranţă în vreme de pandemie
891 afișări

Tenorul italian Andrea Bocelli a concertat live în Domul din Milano în seara primei zile a Paştelui catolic. Bocelli, unul dintre cei mai îndrăgiţi şi mai cunoscuţi tenori la nivel internaţional, a fost acompaniat de organistul catedralei, Emanuele Vianelli, pentru acest concert care a avut loc fără public.

Bocelli a interpretat patru piese în catedrala gotică şi a încheiat cu "Amazing Grace", de pe scările din faţa monumentului. Un montaj de imagini cu străzi goale din Paris, Londra şi New York a acompaniat transmisiunea, urmărită live de aproape 3,5 milioane de persoane.

Concertul "Bocelli: Music for Hope", despre care tenorul a spus că este o rugăciune, a fost difuzat la nivel global pe contul său de YouTube, fiind vizualizat până în prezent de peste 23 de milioane de ori.

Andrea Bocelli a declarat anterior că, prin acest eveniment, a vrut să trimită un mesaj de iubire şi speranţă în vreme de pandemie.

Separat de acest concert, tenorul Andrea Bocelli a lansat o campanie, prin fundaţia sa, pentru a strânge fonduri destinate achiziţionării de echipamente de protecţie pentru personalul din spitale.

Din cauza restricţiilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19, credincioşii nu au putut merge la slujba de Paşti. La Vatican, epicentrul Bisericii catolice, slujba de Paşti a avut loc pentru prima dată în absenţa credincioşilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici