"Eau de Pizza Hut", parfumul cu aromă de pizza - FOTO

Lanţul de pizzerii Pizza Hut a intrat pe un nou sector al pieţei, lansând un parfum cu aromă de pizza.

446 afișări
Imaginea articolului "Eau de Pizza Hut", parfumul cu aromă de pizza - FOTO

"Eau de Pizza Hut", parfumul cu aromă de pizza (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ideea lansării unui asemenea produs de către Pizza Hut a pornit de la o postare pe Facebook a Pizza Hut Canada. În această postare pe reţeaua socială, reţeaua de restaurante îşi întreabă fanii cât de mult iubesc mirosul de pizza produsă în aceste localuri şi cum s-ar numi această aromă dacă ar fi lansat un parfum care să miroasă în aşa fel.

Pentru că a primit foarte multe răspunsuri, Pizza Hut a decis lansarea unui parfum care are miros de pizza şi poartă numele de "Eau de Pizza Hut", scrie tabloidul britanic Daily Mail.  Parfumul a fost lansat în ediţie limitată cu prilejul atingerii cotei de 100.000 de fani pentru pagina de Facebook a Pizza Hut Canada.  

"În ce mod mai original putem sărbători performanţa de pe Facebook dacă nu prin lansarea acestui parfum? Le-am oferit clienţilor şi fanilor noştri un mod plăcut de a avea mirosul de pizza la dispoziţie oricând vor ei", a declarat Beverly D'Cruz, directorul de marketing şi dezvoltare al Pizza Hut Canada.

Postarea de pe Facebook a celor de la Pizza Hut a strâns 293 de comentarii şi 185 de like-uri, fanii lanţului de pizzerii propunând diverse nume ciudate pentru presupusul parfum precum: "Eau Ver Weight", "Heaven Scent" sau "Pizzaz". 

"Momentan am produs doar 110 sticluţe cu acest parfum", a mai spus Beverly D'Cruz. 

Conform celor de la Pizza Hut, sticluţele cu parfum nu pot fi vândute, ci vor fi date drept cadou primilor fani de pe Facebook care şi-au exprimat dorinţa pentru un asemenea miros de parfum. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici