Filmuleţul VIRAL al săptămânii: Ce pot face doi copii cu o pungă de făină - VIDEO

Doi copii în vârstă de 1 şi 3 ani au reuşit să facă în sufrageria casei un lucru care a adus-o pe mama lor în pragul disperării.

13346 afișări
Imaginea articolului Filmuleţul VIRAL al săptămânii: Ce pot face doi copii cu o pungă de făină - VIDEO

Filmuleţul VIRAL al săptămânii: Ce pot face doi copii cu o pungă de făină

Doi băieţi în vârstă de 1 şi 3 ani din Statele Unite care au fost lăsaţi de mama lor singuri o scurtă perioadă de timp au găsit o pungă cu făină şi au împrăştiat conţinutul acesteia în întreaga sufragerie, scrie dailymail.co.uk.

În filmuleţul pe care mama copiilor l-a încărcat pe Youtube, aceasta îşi exprimă şocul la vederea sufrageriei complet albe în care cei doi băieţi, murdari de făină din cap până în picioare, se joacă.

"Doamne Dumnezeule", spune mama copiilor în mod repetat, în timp ce filmează mobila, tablourile, covoarele şi pervazul ferestrei, toate pline de făină.

La un moment dat unul dintre băieţi se îndreaptă către ea şi, arătându-i punga de făină goală, o întreabă: "Mami, vezi?".

La finalul filmuleţului femeia spune că sufrageria ei arată ca şi cum un om de zăpadă a vomat peste tot.

Videoclipul a fost postat pe Youtube cu mesajul "Mami nu se simţea bine şi a stat la baie mai mult decât de obicei, în timp ce băieţii au luat punga de făină din dulap şi mi-au distrus casa. Asta cu 2 kilograme de făină. Nu credeţi? Daţi-i o pungă plină unui copil de 3 ani şi vedeţi ce se întâmplă" şi a fost vizionat de aproape 600.000 de ori în doar patru zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici