Video INTERVIU cu rapperul Macanache: Am primit o sticlă în cap în timpul unui concert în Vama Veche

Rapperul Macanache a avut parte de un incident mai puţin plăcut, în timpul unui concert susţinut pe plaja din Vama Veche, când unul dintre spectatorii din public a aruncat cu o sticlă şi l-a lovit pe artist chiar în cap. Macanache a povestit cum s-a petrecut "extorsiunea" pentru MEDIAFAX.

3461 afișări

Macanache a avut parte de un eveniment nefericit în timpul unui concert susţinut pe plaja din Vama Veche, în acest final de sezon.

Rapperul a fost cap de afiş în cadrul festivalului Sunset, organizat în Vama Veche, eveniment care a strâns la un loc cele mai multe persoane care se aflau în staţiune.

Cu toate că de pe line-up-ul concertului nu au lipsit nume vechi din scena Hip-Hop-ului românesc, publicul părea să fie acolo pentru un singur artist şi anume Macanache, lucru ce s-a putut observa din scandările publicului.

Mai mult decât atât, pe lângă cei care au plătit preţul unui bilet pentru a-l vedea pe artist, o mulţime de fani, probabil, fără posibilităţi financiare, s-au căţărat pe gardurile amplasate de-o parte şi de alta a scenei, dând din cap frenetic, în momentul în care a început prestaţia sa.

În ciuda tuturor aspectelor de acest gen, evenimentul a fost soldat cu un incident mai puţin plăcut, atunci când unul dintre spectatorii din public a aruncat cu o sticlă de plastic către scenă şi l-a lovit pe artist chiar în cap.

"Probabil era vreun frustrat", a declarat Macanache despre autorul "ghiolbăniei", aşa cum numeşte artistul gestul acestuia.

Din fericire, sticla fiind de plastic, artistul nu s-a ales cu nicio rană şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar s-a arătat dezamăgit de întâmplare şi oarecum confuz

"Să ajungi în stadiul în care să arunci în cineva care cântă, cu o sticlă, tre' să fii în primul rând mort de beat, sau mort de spart şi să fii gelos, sau să nu îţi placă. Dar dacă nu îţi place, de ce ai mai sta acolo? Adică nu-l înţeleg. E o prostie! Probabil, un om foarte prost, a făcut un gest foarte urât. E simplu", a declarat Macanache pentru MEDIAFAX.

În timpul interviului, Macanache a vorbit deschis şi despre debutul său şi lucrurile care l-au scos în evidenţă.

"Lumea a crezut că e o glumă proastă, când au văzut pe unul fără dinţi în gură, au zis: <<Hai să râdem de el!>>. Cred că şi treaba asta a ajutat. Nimeni nu a crezut că o să mai fie o piesă şi încă o piesă şi... <<Ah, a făcut o melodie la mişto, mâine dispare...>> şi şi-au cam luat ţeapă", a declarat artistul pentru MEDIAFAX.

Cine este Macanache. Biografie preluată de pe canalul oficial de YouTube al rapperului Macanache

Macanache este un MC, din România, Bucureşti, originar din Cartierul Titan (Zona Poarta 4 FAUR). Numele său este Dinescu Constantin-Bogdan, născut pe data de 25 Mai 1988. S-a lansat în muzică în anul 2015 cu cântecul "Ăsta sunt eu". E artist independent. Stilul său este relaxat şi foarte sincer, cu accente de limbaj vulgar "bagabonţesc", pe un ton comic educativ. Este un maestru în arta rimelor pe loc în stilul liber, un personaj autentic al vremii sale şi totodată unul dintre cei mai simpli şi pasionaţi interpreţi de muzică Rap din cultura Hip Hop.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici