La 15 ani de la înfiinţare, Pro TV spune "România Da! "

Pro TV spune "România Da!" şi le arată telespectatorilor poveşti cu oameni care au reuşit să facă o schimbare în ţara lor, pe 1 decembrie, la împlinirea a 15 ani de la înfiinţarea postului de televiziune, informează un comunicat.

709 afișări
Imaginea articolului La 15 ani de la înfiinţare, Pro TV spune "România Da! "

La 15 ani de la înfiinţare, Pro TV spune "România Da! "

Televiziunea care timp de 15 ani i-a îndemnat pe telespectatori să "Gândească liber" le propune de ziua sa şi a tuturor românilor o nouă provoare: aceea de a renunţa la "nu" şi de a spune "România Da!".

Pro TV şi-a propus să-l repună în drepturi pe "Da" şi să-i îndemne pe români să creadă şi să spere că pot avea România pe care şi-o doresc.

Pro TV a programat pentru această zi specială programe alese, programe care au în centrul atenţiei oameni optimişti, ce au continuat să creadă în şansa lor şi care au şi reuşit.

Anul acesta, de 1 decembrie, când Pro TV împlineşte 15 ani, "Happy Hour" le va arăta tuturor telespectatorilor săi că românii ştiu să se distreze ca nimeni alţii, că pot face furori peste hotare şi, mai ales, că pot face lucruri importante pentru ţara lor. Show-ul lui Cătălin Măruţă vine de 1 decembrie cu două ediţii speciale - 10.00-11.00 şi 15.00-17.30 -, în care la rang de cinste vor fi românii care au ştiut să găsească gloria pe plan internaţional, dar şi cei care au succes în România. Cătălin Măruţă va descoperi ce se află în spatele succesului răsunător al pieselor româneşti care au cucerit vara aceasta piaţa internaţionala şi va sta de vorba cu artişti precum DJ Sava şi Raluka, Edward Maya şi Akcent, iar Inna va susţine un show incendiar chiar în platou.

Din seria celor care au declarat ca nicăieri nu-i mai bine ca în ţara lor, "Happy Hour" va sta de vorbă cu Viorica şi Ioniţă din Clejani şi îi va însoţi într-o scurtă vacanţă tocmai la Paris. Nicolae Furdui Iancu va merge în satul natal pentru a prezenta casa părintească, dar şi afacerea sa cu căpriţe. "Marea Urnire" îi va provoca pe trei artişti de muzică populară la un adevărat raliu la volanul unui brand 100% românesc, Dacia 1300, iar din platoul "Happy" nu va lipsi Miss Mioriţa, o defilare de frumuseţe românească, dar cu totul şi cu totul ieşită din comun.

Imediat după prima întâlnire cu Cătălin Măruţă, de la 11.00, magia pătrunde în casele românilor odată cu "Harry Potter şi Ordinul Phoenix", cel de-al cincilea film al seriei care a adunat milioane de fani în întreaga lume. Daniel Radcliffe, Emma Watson şi Rupert Grint revin la Hogwarts, iar în scurt timp îşi dau seama că forţe întunecate ameninţă nu doar şcoala, ci întreaga comunitate de vrăjitori.

De 1 decembrie, "Ştirile Pro TV" aduc în prim plan poveştile impresionante ale românilor care au spus "România Da!" şi care, indiferent de vremuri, au arătat că atunci când un lucru este făcut cu toată priceperea şi dăruirea ies minuni de care oricine poate fi mândru. Cei de la "Ştirile Pro TV" i-au căutat pe acei români care şi-au pus o parte din sufletul lor în slujba lucrului bine făcut. "Ştirile Pro TV" prezintă chiar pe românii care nu ar părăsi ţara niciodată, pe aceia care, chiar dacă au plecat, s-au întors să-şi ajute comunităţile în care s-au născut şi să pună în aplicare în ţara lor tot ce au învăţat mai bun.

Printre reportajele "Ştirilor Pro TV" de 1 decembrie se numără povestea unei familii din Câmpulung Moldovenesc care a cucerit Capitala cu produsele tradiţionale de Bucovina, apreciate de la bucureşteni iubitori de mâncare naturală până la personalul ambasadelor. Tot pe 1 decembrie, telespectatorii Pro TV vor cunoaşte povestea celui mai tânăr primar din România, Alin Nica, care, la doar 27 de ani, se află deja la cel de-al doilea mandat şi care a atras milioane de euro prin programe de finanţare de la UE, iar în prezent se zbate să obţină fondurile UE necesare construirii unui câmp de panouri fotovoltaice pe o suprafaţă de şapte hectare.

"Ştirile Pro TV" vor aduce în prim plan şi povestea părintelui Tănase, descoperit în 1997 de Pro TV la "Am întâlnit şi români fericiţi", care a construit case pentru copii abandonaţi, a convins localnicii să ia în plasament orfani şi a găzduit fete însărcinate care intenţionau să-şi părăsească pruncii. De-a lungul timpului, nu mai puţin de 1.600 de copii au fost ajutaţi de părintele Tănase.

Printre poveştile de succes se numără şi cea a lui Matei Varga, cel care, în 2002, trecea de preselecţia pentru Colegiul Pro şi a ajuns, după ani de muncă susţinută, unul dintre cei mai mari pianişti ai lumii, dar şi povestea Cristinei Bâtlan, cea care, în 1994, deschidea un magazin de ţesături pe Calea Victoriei, iar în prezent deţine magazine de genţi şi pantofi chiar la New York.

Pe 1 decembrie, "Dansez pentru tine" sărbătoreşte zece sezoane de visuri împlinite, de vieţi schimbate, de zâmbete readuse pe chip. De la 17.30, "Dansez pentru tine" va rememora în direct cei cinci ani de destine salvate împreună cu aproape toate perechile care au concurat vreodată în competiţia visurilor.

Peste 50 de perechi vor veni la reîntâlnirea cu telespectatorii Pro TV să povestească despre modul în care li s-a schimbat viaţa după "Dansez pentru tine", ce s-a mai întâmplat cu visul pentru care au luptat, ce mai fac familiile lor şi oamenii pentru care au intrat în ringul visurilor. Toate perechile care au concurat vreodată în cele zece sezoane vor fi cumva reprezentate în platou.

Fiecare dintre ei va face şi câţiva paşi de dans în amintirea vremurilor când tot sufletul lor era în ring, iar momentul emoţionant al serii va fi cel în care toate perechile prezente vor dansa în platou, în acelaşi timp, valsul emisiunii.

De la 20.30, cele mai bune două perechi ale sezonului vor avea ultima şi cea mai importantă confruntare în faţa telespectatorilor, care vor alege perechea ce merită să câştige marele premiu de 60.000 de euro şi cea de pe locul al doilea, care luptă pentru un premiu de 20.000 de euro. Cel mai bun dans al lor, freestyle şi improvizaţie vor fi ultimele şi hotărâtoarele înfăţişări ale perechilor din finală în platoul emisiunii.

În ziua în care Pro TV spune cu optimism "România Da!", în ringul visurilor vor intra oameni de nota 10. Beatrice Rancea va face un tango emoţionant alături de membrii baletului "Dansez pentru tine". Mihai Petre şi Wilmark vor simţi şi ei gustul duelului, după zeci de dueluri la care i-au condamnat pe concurenţi de-a lungul timpului.

Provocat în a doua ediţie a emisiunii la un duel de salsa de către Mihai Petre, Wilmark are de gând să demonstreze în faţa întregii ţări ce înseamnă un regal de dans latino. Cei doi juraţi vor avea şi ajutoare de nădejde in duelul lor, totul ca telespectatorii Pro TV să se bucure de cel mai bun şi palpitant dans cu putinţă.

Baletul emisiunii, cu coregraful Edi Stancu la conducere, îşi va lua rămas bun în stilul caracteristic de la al zecelea sezon al emisiunii, printr-un dans special care-l va primi pentru câţiva paşi şi pe Nea Marin Barbu, specialistul în folclor al emisiunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici