La ce se uită bărbaţii când văd o femeie prima dată. Cât contează fizicul şi cât de important este caracterul

În topul preferinţelor bărbaţilor la o femeie, atunci când vine vorba de evaluarea calităţilor fizice , sunt zâmbetul, ochii, fundul şi sânii.

4267 afișări
Imaginea articolului La ce se uită bărbaţii când văd o femeie prima dată. Cât contează fizicul şi cât de important este caracterul

La ce se uită bărbaţii când văd o femeie prima dată. Cât contează fizicul şi cât de important este caracterul

În schimb, când vine vorba de caracter, bărbaţii apreciază cel mai mult inteligenţa, umorul, potenţialul de încredere şi onestitatea. Apetitul sexual s-a numărat, însă, şi el printre preferinţe. Cel puţin acestea sunt concluziile la care a ajuns Guy Golan, un life coach din New York.

Într-un interviu pentru Dialy Mail, el a precizat şi câteva dintre problemele cu care se confruntă oamenii de carieră atunci când vine vorba de găsirea unui potenţial partener şi în relaţia cu acesta.

"De multe ori se vor căsători cu cineva din profesiile lor. Asta le supune căsnicia unui nivel crescut de stres pentru că nu sunt suficiente resurse pentru a echilibra lucrurile, pentru a creşte copiii, pentru a avea grijă de lucrurile simple", a precizat Guy Golan.

Dar succesul profesional în sine poate deveni un impediment chiar şi în găsirea unui potenţial partener.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici