Mesajul emoţionant lăsat de un hoţ femeii de la care a furat: "Îmi pare rău. Sper sa nu te superi pe noi". Răspunsul neaşteptat al acesteia

Dacă cineva ţi-ar fura ceva din casă nu te-ai mai aştepta să primeşti înapoi ce ţi-a fost luat. Cu siguranţă nu alături de o scrisoare şi o sumă de bani.

2416 afișări
Imaginea articolului Mesajul emoţionant lăsat de un hoţ femeii de la care a furat: "Îmi pare rău. Sper sa nu te superi pe noi". Răspunsul neaşteptat al acesteia

O femeie din Washington a avut parte de un şoc atunci când a ajuns acasă. Un hoţ îi intrase în casă şi îi furase jaluzelele, dar le adusese înapoi. Împreună cu acestea, hoţul lăsase şi un mesaj emoţionant alături de o bancnotă de 5 dolari, scrie The Mirror.

"Îmi pare rău că ţi-am furat jaluzelele. Mama noastră a murit şi pentru că îi plăceau fluturaşii, sora mea a luat jaluzelele şi le-a pus la fereastra noastră. Îmi pare rău. Aceştia sunt singurii bani pe care îi am. Te rog să nu te superi pe noi - Jake", a fost mesajul hoţului pentru aceasta, scrie Gândul.

Cassy spune acum că vrea să-l găsească pe Jake, nu pentru a-l pedepsi ci pentru a-i oferi un cadou.

Femeia a postat mesajul lui Jake pe Facebook alături de răspunsul ei: "Jake, nu ştiu cine eşti dar poţi să vii să-ţi iei banii înapoi, dragule. Am avut trei jaluzele de acest fel", a scrie ea.

Cassy vrea acum să le dăruiască jaluzelele cu fluturi lui Jack şi surorii sale, pentru ca aceştia să îşi amintească de mama lor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici