O femeie din echipa de campanie a lui Donald Trump îl dă în judecată pentru că a sărutat-o fără acordul ei | FOTO, VIDEO

Alva Johnson, o fostă membră a echipei de campanie a lui Donald Trump, l-a dat în judecată pe liderul de la Casa Albă, susţinând că acesta a sărutat-o fără acordul ei, în timpul unei eveniment din cursul campaniei prezidenţiale din anul 2016, informează site-ul postului CNN News.

945 afișări
Imaginea articolului O femeie din echipa de campanie a lui Donald Trump îl dă în judecată pentru că a sărutat-o fără acordul ei | FOTO, VIDEO

O fostă membră din echipa de campanie a lui Donald Trump îl acuză că a sărutat-o fără acordul ei | FOTO, VIDEO

Potrivit acesteia, în cursul unei eveniment din august 2016, Trump a luat-o de mână şi a sărutat-o fără consimţământul ei, în interiorul unei rulote.

Alva "Johnson a realizat brusc că acuzatul (Donald) Trump încerca să o sărute pe gură, şi a încercat să evite acest lucru, aşa că şi-a întors capul spre dreapta. Acuzatul Trump totuşi a sărutat-o, şi a atins cu buzele colţul gurii ei", se afirmă în documentele depuse în instanţă.

Potrivit Alvei Johnson, mai multe persoane au fost martore la acest incident, inclusiv Pam Bondi, în acel moment procuror general al statului Florida, Karen Giorno, director al echipei de campanie la nivelul statului Florida, şi directorii regionali Earl "Tony" Ledbetter, Mitch Tyner şi Nick Corvino.

Sarah Sanders, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, a calificat acuzaţiile drept "absurde".

"Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată şi este în mod direct negat de multiple mărturii foarte credibile", a adăugat Sanders, potrivit postului Fox News.

Pam Bondi a declarat că acuzaţiile făcute de Alva Johnson sunt "false".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici