Video OSCAR 2019. Cum au petrecut vedetele la petrecerea Vanity Fair de după gala de premiere. Imagini nemaivăzute | GALERIE FOTO

În mod tradiţional, anual, după decernarea premiilor Oscar de la Dolby Theatre din Los Angeles are loc o mare petrecere dată de Vanity Fair la care se adună celebrităţile.

2752 afișări

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO

Vanity Fair a publicat o serie de imagini din culise, fotografii nemaivăzute.

Nominalizat în cinci categorii, "Bohemian Rhapsody", de Bryan Singer şi Dexter Fletcher, a primit cele mai multe trofee la gala Oscar 2019, patru, printre care şi cel pentru cel mai bun actor în rol principal, Rami Malek.

Marele câştigător al ediţiei de anul acesta a premiilor Oscar a fost lungmetrajul "Green Book", de Peter Farrelly, desemnat cel mai bun film.

la gala premiilor Oscar din 2019 au fost sparte mai multe bariere. Astfel, pelicula "Black Panther", de Ryan Coogler, cu o distribuţie majoritar de culoare, a împins mai departe limitele în ceea ce priveşte diversitatea. Ruth E. Carter şi Hannah Beachler, premiate pentru cele mai bune costume, respectiv cel mai bun design de producţie/ cea mai bună scenografie, au devenit a doua şi, respectiv, a treia femeie de culoare care au câştigat vreodată un Oscar într-o categorie care nu a fost de interpretare, după Irene Cara, recompensată în 1984 pentru piesa "Flashdance".

Beachler a fost, de asemenea, prima femeie de culoare care a fost nominalizată vreodată la premiul Oscar pentru cel mai bun design de producţie.

Totodată, anul acesta, a fost prima dată când atât de multe femei de culoare sunt recompensate la aceeaşi gală Oscar, celor două alăturându-li-se Regina King, premiată pentru cel mai bun rol secundar feminin, cel din "If Beale Street Could Talk".

Ediţia de anul trecut a galei premiilor Oscar a înregistrat cel mai mic număr de femei premiate din cei şase ani anteriori, şase, faţă de 34 de bărbaţi distinşi cu prestigiosul trofeu.

Anul acesta, 15 femei au primit Oscaruri, faţă de 36 de bărbaţi (unii primind mai multe premii). 53 de femei, altele decât actriţele, au fost nominalizate la cea de-a 91-a gală a premiilor Oscar, faţă de 159 de bărbaţi, alţii decât actorii.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici