Video "Share Location": Unde poţi să te distrezi în timpul liber. Weekendul 6-7 aprilie

"Share Location" este rubrica de unde afli totul despre cele mai importante evenimente ale sfârşitului de săptămână, atfel încât, dacă nu ţi-ai făcut deja un program, să poţi alege. Pentru orice idei şi evenimente pe care nu le ştim deja, ne poţi scrie la sharelocation@m.ro.

661 afișări

-O expoziţie de artă video produsă de Goethe-Institut din Bucureşti este dedicată cineastului german Harun Farocki. Evenimentul prezintă atât lucrări din anii 1990 şi 2000, cât şi din opera mai recentă a artistului. Expoziţia se concentrează pe probleme sociale ce vizează transformarea muncii în epoca postindustrială.

-Societatea Ornitologica Română organizează Ziua Păsărilor în Parcul Natural Văcăreşti. Duminică, între 07:00 şi 13:00, organizatorii plimbării ghidate promit că vor spulbera mitul Cucuvelei ca aducător de ghinion. În plus, veţi putea observa şi „bestia” care a speriat un ministru - cormoranul.

-Târgul Detox+Market 14. The Green Edition are loc la Palatul Telefoanelor până duminică. Organizatorii vor să inspire reciclarea brandurilor de calitate şi să promoveze mărci locale din Bucureşti şi din România pentru toţi cei care vor să găsească produse unicat sau haine de firmă în modele inedite pentru cadourile de Paşti.

-Traseul „De la Lido la Cişmigiu” povesteşte istoria Bucureştilor interbelici de la jumătatea anilor `20-`30, într-o plimbare din seria pregătită de Asociaţia Română pentru Cultură, Educaţie şi Normalitate. Cei de la ARCEN împlinesc deja un deceniu de când plimbă gratuit sute de bucureşteni prin istoria propriului oraş. De data aceasta, plimbarea gratuită porneşte la Hotel Lido, pe Magheru, la ora 17.30, şi sâmbătă şi duminică.

-Sâmbătă, cel mai bun loc pentru cei care vor să alerge este pe pantele din Braşov. Ediţia a 8-a a Semimaratonului Intersport are loc sâmbătă, de la ora 12.00, când traseul de 21 km porneste din inima Scheiului, Piaţa Unirii.

-Pentru tradiţii şi muzici populare,Festivalul – Concurs „Lada cu zestre” este destinaţia ideală, într-un eveniment final programat la Sânnicolau Mare, în judeţul Timiş. Festivalul aduce în atenţia publicului dansuri şi cântece vechi, gastronomie tradiţională, graiul bănăţean, costume vechi, teatru popular, colecţii diverse şi meşteşuguri.

-Muzică populară a promis şi Andra pentru cei care vin la spectacolul ei ”Tradiţional” din Bacău. Cum biletele pentru concertul de sâmbătă, de la 19.00 s-au epuizat în 24 de ore de la punerea în vânzare, cântăreaţa va urca pe scena Teatrului de Vară Radu Beligan şi duminică, de la aceeaşi oră.

Dacă vă gândiţi la evenimente care nu ar trebui să ne scape weekendul viitor, daţi-ne semn la adresa sharelocation@m.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici