Talia Shire la aproape 67 de ani: Cum s-a schimbat fiica lui Don Vito Corleone şi soţia lui Rocky Balboa - FOTO, VIDEO

Actriţa Talia Shire, devenită celebră datorită interpretării rolului fiicei lui Don Vito Corleone în franciza "Naşul" şi a soţiei lui Rocky Balboa în franciza "Rocky", se apropie de venerabila vârstă de 67 de ani.

4597 afișări
Imaginea articolului Talia Shire la aproape 67 de ani: Cum s-a schimbat fiica lui Don Vito Corleone şi soţia lui Rocky Balboa - FOTO, VIDEO

Talia Shire la aproape 67 de ani: Cum s-a schimbat fiica lui Don Vito Corleone şi soţia lui Rocky Balboa

Născută pe 25 aprilie 1946, Talia Shire este sora celebrului regizor Francis Ford Coppola şi mătuşa lui Nicolas Cage.

Rolul Connie Corleone din "Naşul I" (1972), film regizat chiar de fratele ei Francis Ford Coppola, i-a adus consacrarea, Talia Shire apărând şi în următoarele două filme din franciza "Naşul" ("Naşul II" - 1974 şi "Naşul III" - 1990).

Talia Shire a interpretat-o şi pe soţia lui Rocky Balboa, Adrian, în franciza "Rocky". Adrian şi Rocky Balboa se căsătoresc în "Rocky II", după ce îşi încep povestea de iubire în "Rocky I".

Rolurile din "Naşul II" (1974) şi "Rocky I" (1976) i-au adus două nominalizări la Oscar: pentru rolul lui Connie Corleone a primit o nominalizare pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar, iar pentru rolul lui Adrian o nominalizare pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal.

Talia Shire a fost măritată de două ori, între 1970 şi 1978 cu compozitorul David Shire, iar din 1980 până în 1994 cu producătorul Jack Schwartzman. Jack Schwartzman a murit în 1994, iar Talia Shire a decis să nu se mai recăsătorească de atunci.

Actriţa are un fiu cu primul său soţ, Matthew Orlando Shire, şi alţi doi fii cu Jack Schwartzman, Robert Schwartzman şi Jason Schwartzman.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici