Tinie Tempah şi Ellie Goulding, printre noile nume de la Untold 2017

Noi nume confirmate pentru festivalul Untold. Ellie Goulding, Tinie Tempah sau Hurts, sunt printre cei care vor fi prezenţi între 3 şi 6 august la Cluj.

304 afișări
Imaginea articolului Tinie Tempah şi Ellie Goulding, printre noile nume de la Untold 2017

Untold a anunţat prima serie de artişti Live pentru cea de a treia ediţie a festivalului de la Cluj. Tinie Tempah, Ellie Goulding, Hurts, Example, R.City şi MO vor urca pe scena de pe Cluj Arena în acest an.

Tinie Tempah este cel mai cunoscut rapper britanic, fiind pentru a doua oară prezent la Untold, după ediţia din 2015. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără "Written in the stars", "Girls Like", "Miami 2 Ibiza".

Ellie Goulding este pentru prima oară prezentă în România, fiind unul dintre cei mai ceruţi artişti de către fanii festivalului. Ea a devenit cunoscută mai ales datorită pieselor "Love me like you do" şi "Burn", care au depăşit fiecare un miliard de vizualizări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici