Video Un prezentator are parte de un musafir surpriză, chiar în timpul unei transmisii în direct - VIDEO

Imaginile care vă vor face să zâmbiţi. O pisică apare în mod neaşteptat în platoul unei emisiuni şi pare să nu-i pese că toată lumea este cu ochii pe ea, ba chiar se bucură de faptul că se află în lumina reflectoarelor.

1871 afișări

Pisicuţa, sigură pe sine, face câţiva paşi pe biroul moderatorului până găseşte un loc interesant unde să se aşeze: pe laptop.

Prezentatorul nu se panichează, ba chiar se bucură de micul musafir şi încearcă un mic dialog cu pisica hoinară.

Mai mult, moderatorul le aminteşte telespectatorilor că pe timpul iernii animalele fără stăpân au nevoie de mâncare şi un cămin cald.

După apariţia surpriză pe platoul de filmare, pisica, botezată Husnu,  a fost adoptată de un membru al echipei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici