Una dintre cele mai îndrăgite comedii, tranformată în horror. Cât de înspăimântătoare sunt imaginile? - VIDEO

Una dintre cele mai cunoscute comedii a fost transformată în film horror, imaginile reuşind să fie suficient de credibile şi înspăimântătoare.

3574 afișări
Imaginea articolului Una dintre cele mai îndrăgite comedii, tranformată în horror. Cât de înspăimântătoare sunt imaginile? - VIDEO

Una dintre cele mai îndrăgite comedii, tranformată în horror. Cât de înspăimântătoare sunt imaginile?

Trailerul filmului "Mrs. Doubtfire" (n.r. "Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăznit") a fost recreat şi transformat într-unul horror, scrie Huffington Post.

Imaginile au fost editate, iar muzica de pe fundal a fost schimbată cu una specifică unui film de groază, aceste modificări reuşind să facă filmul să pară sinistru şi înspăimântător.

Aceasta nu este pentru prima dată când un film pentru copii a fost transformat în film horror. În urmă cu câţiva ani, trailerul filmului "Mary Poppins" a devenit "Scary Mary".

"Mrs. Doubtfire" spune povestea actorului Daniel Hilliard (Robin William), care pierde custodia celor trei copii ai săi în favoarea fostei lui soţii Miranda (Sally Fields). Acesta se deghizează într-o respectabilă şi fermecătoare doamnă în vârstă, îşi dă numele de Doamna Doubtfire şi vine la fosta lui locuinţă pentru a se angaja ca bonă, pentru a fi astfel mai aproape de copiii lui.

Scenele cele mai spumoase ale filmului provin din faptul că, de cele mai multe ori, Daniel trebuie să fie în două locuri în acelaşi timp, ca el însuşi şi ca Doamna Doubtfire, fiind nevoit să-şi schimbe înfăţişarea foarte repede şi să facă tot felul de acrobaţii pentru a nu fi descoperit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici