Video Medic de la Spitalul de boli infecţioase din Timişoara: Există semne de stingere a pandemiei. Trebuie să câştigăm timp

  • Medicul Virgil Musta, medic primar boli infecţioase la Spitalul de boli infecţioase din Timişoara, a declarat la „Marius Tucă Show” că „există semne de stingere a pandemiei”.
2361 afișări

„Suntem pe o zonă confortabilă de platou şi sperăm ca şi în continuare vom evolua în acest sens şi că vârful nu va fi foarte mare astfel încât să ne depăşească capacitatea de internare şi pe cea de internare la terapie intensivă. Există semne de stingere a pandemiei. Atâta timp cât populaţia nu este imunizată există riscul ca boala sa reapară. Cu cât câştigăm mai mult timp avem două soluţii câştigătoare. In primul rand apar medicamente noi si poate apare un vaccin care are fi solutia ideala pentru a putea vaccina pacientii care nu au fost imunizati prin boala si sa curmam aceasta epidemie”, a spus medicul, în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici