Video Meteo #azi 25 aprilie: Vremea va continua să se încălzească, iar în unele regiuni va fi DEOSEBIT de caldă

Vremea va continua sã se încãlzeascã şi va deveni caldã în cea mai mare parte a ţãrii, local deosebit de caldã în regiunile intracarpatice.

268 afișări

ÎN ŢARĂ

Cerul va fi variabil, cu înnorãri, averse şi trecãtor descãrcãri electrice, cu precãdere dupã-amiaza, pe arii restrânse în zonele de munte şi doar cu totul izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane şi în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 28 de grade, mai scãzute pe litoral spre 12...15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 4 şi 14 grade.

ÎN BUCUREŞTI

Vremea va fi caldã şi predominant frumoasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi în jur de 22 de grade, iar cea minimã de 6...8 grade.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici