Video Prognoza METEO. Zile călduroase până de Paşte, când vremea se răceşte

  • Mâine vremea e caldă şi plăcută în toată ţara, cu maximele ce urcă până la 25 de grade
  • Sâmbătă vreme de vară în toată regula, cu 27 de grade Celsius
  • În prima zi de Paşte vremea se răceşte şi vin ploile
768 afișări

Mâine o să fie cald în toată ţara, mai puţin în nordul şi nord-estul ţării unde sunt aşteptate averse după lăsarea serii. La munte este aşteptată lapoviţa, în zona montană înaltă, prin Banat şi Oltenia o să sufle vântul. În restul ţării maximele pornesc de la 17 grade şi se opresc la 25. Va fi încă o zi ca de vară în Bucureşti, cu soare şi în jur de 24 de grade.

Sâmbătă ai parte de încă o zi cu vreme caldă, dar  aşteaptă-te şi la averse de vară, cu tunete, fulgere şi vânt.  Maximele vor fi cuprinse între 14 grade pe litoral şi 27 de grade în sudul Olteniei. În Capitală ai 24 de grade şi vânt liniştit. Norii se adună în a doua parte a zilei şi în noaptea de Înviere când o sa fie cam 9 grade.

În Prima zi de Paşte însă vremea se schimbă. Temperaturile scad şi precipitaţiile se înmulţesc. Va ploua mai ales în zonele de deal şi munte, iar spre seară şi noaptea, local în sud şi sud-est. Vântul va avea temporar intensificări, mai ales în timpul ploilor, când izolat va putea lua aspect de vijelie. Maximele pornesc de la 12 şi nu mai trec de 22 de grade. Şi în Bucureşti vremea se răceşte duminică. În prima zi de Paşte norii acoperă cerul şi spre seară aşteaptă-te la averse cu tunete, fulgere şi vânt. La amiază vor fi cel mult 20 de grade.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici