Video Adrian Ţuţuianu, o nouă înregistrare controversată: O să-l chem pe şeful Poliţiei din Dâmboviţa să-l întreb eu.../ Cum îşi explică atitudinea vicepreşedintele PSD

Vicepreşedintele PSD Adrian Ţuţuianu le explica primarilor din Dâmboviţa, potrivit unei înregistrari publicată vineri de un post local de televiziune din Târgovişte, că o să-l cheme pe şeful Poliţiei să-i ceară explicaţii despre anumite dosare penale în care victime sunt edilii PSD din judeţ.

3035 afișări

”Opreşte (n.r. Poliţia) pe aştia de la presă care ne însoţeau. Ei spun: Domne’, suntem cu domnul Ţuţuianu! Nu ne interesează pe noi!(a răspuns poliţistul - n.r.). Astăzi o să-l chem (pe şeful Poliţiei - n.r.) şi eu să-l întreb: e corect că l-au oprit pe ăla de la presă, dar de exemplu, primarul din Vişineşti, bătut măr de unul care are oi, în urmă cu două săptămâni, de ce nu are dosar ală? Nu că am eu ceva cu cineva! Bă, dar când îl baţi pe un primar, când îi tai patru cauciucuri de la maşină într-o singură zi, unde-i Poliţia română? Aseară, primarul de la Gura Foii! Unul beat se duce să-l omoare în casă. Primarul a sunat pe 112. A plecat un miliţean de la Găeşti, a ajuns la Gura Foii şi a găsit unul cu căruţa de lemne pe drum. I s-a părut mai suculent ală! Lasă-l dracu pe primar să-l omoare!”, spunea Ţuţuianu în faţa primarilor din Dâmboviţa, potrivit înregistrării publicate de postul de televiziune MDI TV din Târgovişte.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a negat că şeful instituţiei sau înlocuitorul acestuia au fost chemaţi de Adrian Ţuţuianu pentru a da explicaţii.

”Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, comisar şef de poliţie Zepişi Danil, nu a fost sunat sau chemat niciodată în legătură cu aspectele sesizate în articolul de presă”, anunţă IPJ Dâmboviţa într-u n comunicat de presă.

Mai mult, potrivit sursei citate, până la data de 31 august, şeful Inspectoratului, comisar şef de poliţie Zepişi Danil, a fost în concediu medical.

„În acea perioadă, adjunctul şefului I.P.J Dâmboviţa, comisar şef de poliţie Păun Sorin, a fost lăsat la comanda Inspectoratului, prin dispoziţie. De asemenea, nici acest ofiţer de poliţie nu a fost sunat sau chemat în legătură cu aspectele sesizate în articolul de presă”, se mai arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

Ţuţuianu, despre convocarea şefului Poliţiei: Acolo nu era o chemare la ordin

Vicepreşedintele PSD Adrian Ţuţuianu a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, despre discuţia în care le-a spus primarilor din judeţul Dâmboviţa că o să-l convoace pe şeful Poliţiei să-i ceară explicaţii de ce nu are dosar penal agresorul edilului din Vişineşti, că „acolo nu era o chemare la ordin”.

„Acolo nu era o chemare la ordin a cuiva, ci era pur şi simplu o chemare pentru a-l informa (pe şeful Poliţiei - n.r.) că un primar din judeţ, de la Vişineşti, a fost bătut, şi cu maşina vandalizată şi cu multe chestiuni, iar altul a fost atacat în curte, a scris presa, a intrat unul noaptea peste el, iar eu am constatat că nu s-au sesizat foarte rapid, ăsta era sensul discuţiei, nu altul”, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, vicepreşedintele PSD Adrian Ţuţuianu.

Întrebat de MEDIAFAX dacă a avut în acest sens o discuţie cu şeful Poliţiei, Ţuţuianu a răspuns: „Nu am avut, pentru că era în concediu, nu ştiu unde era, şi pe urmă am uitat de subiect”.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici