Video Antonescu: Trebuie făcute toate eforturile rezonabile pentru o fuziune cu PDL - VIDEO

Fostul preşedinte PNL Crin Antonescu a fost întrebat, marţi, dacă susţine o fuziune sau o alianţă cu PDL, el răspunzând că trebuie făcute toate eforturile rezonabile pentru fuziune, iar în privinţa candidatului PNL la prezidenţiale spunând că este nevoie de analize sociologice, nu doar de sondaje.

380 afișări

”Există o indicaţie, un mandat politic dat de Congres, prin rezoluţia privind fuziunea”, a spus Antonescu.

Îmtrebat dacă preferă fuziunea sau o alianţă cu PDL, Crin Antonescu a răspuns: ”Trebuie făcute toate eforturile, după părerea mea, eforturi rezonabile pentru a face o fuziune”.

Despre candidatul PNL la prezidenţiale, Antonescu a spus că e nevoie de o analiză sociologică, nu doar de sondaje şi a menţionat că nu are ”o casă de sondare preferată”.

Antonescu a comentat şi revenirea asupra deciziei privind intrarea în cursa pentru prezidenţiale, după ce iniţial se retrăsese.

El a menţionat că a avut speranţa că se va constitui repede în PNL şi nu numai un consens în jurul unei formule de candidatură, iar acest lucru nu s-a realizat.

În plus, Antonescu a afirmat că ”un segment important din partid şi din afara partidului” susţine în continuare că ar trebui verificate ”toate ipotezele” înainte de a lua o decizie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici