Video DECLARAŢIA ZILEI Dacian Cioloş: Inamicii României pe subiectul Justiţie, erau în interiorul ţării nu în afara ei

Fostul premier al României, Dacian Cioloş, a postat un mesaj pe pagina sa personală de Facebook, în care vorbeşte despre „inamicii României“ şi despre protestele din stradă.

1151 afișări

„România se străduieşte de ani de zile să arate că este în măsură să-şi asigure independenţa Justiţiei şi Statul de Drept şi când, în sfârşit, acest lucru se întâmplă, o mână de politicieni încearcă să submineze această realizare. Din păcate, ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile, arată că "inamicii României" pe acest subiect erau în interiorul ţării nu în afara ei, cum în mod fals au lăsat unii să se înţeleagă.“  a declarat Dacian Cioloş. 

„Protestul în stradă al atâtor mii de români a arătat că progresele obţinute în lupta anticorupţie nu mai pot fi şterse cu buretele, pe ascuns, prin Ordonanţe de urgenţă scrise cu dedicaţie pentru o mână de politicieni.“ a continuat acesta.

„Am încredere că progresele obţinute în Justiţie sunt ireversibile cât timp cei mulţi, care cred în dreptate, nu vor ceda celor câţiva care vor să-şi "cumpere" puţină libertate.“

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici