Video DECLARAŢIA ZILEI: Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a depus plângeri împotriva lui Victor Ponta şi Sebastian Ghiţă. Prejudicii de 500.000 de lei de la fiecare

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a depus, joi, la Tribunalul Bucureşti, plângeri împotriva lui Victor Ponta şi Sebastian Ghiţă, cerându-le suma de 500.000 de lei fiecărui pentru prejudicul de imagine suferit în urma declaraţiilor acestora potrivit cărora USR şi Nicuşor Dan sunt "oamenii lui Soros".

1551 afișări

"În urma repetatelor calomnii la care am fost supuşi depunem azi, la Tribunalul Bucureşti, o acţiune împotriva lui Ponta Viorel Victor şi Ghiţă Sebastian Aurelian pentru repetatele calomnii pe care le-a adus USR şi mie personal şi le cerem suma de 500.000 de lei, ca daune de imagine, pentru prejudiciul de imagine pe care l-am suferit", a declarat preşedintele USR, Nicuşor Dan, în faţa Tribunalului Bucureşti, unde a înregistrat cele două plângeri.

Nicuşor Dan a afirmat că "această campanie infamă" purtată de Victor Ponta şi Sebastian Ghiţă care îii acuză că sunt "oamenii lui Soros", aduce aminte de anii '50 în care erau "înfieraţi chiaburii" şi de "agenturile străine ale lui Ceauşescu".

Preşedintele USR a spus că vor urma şi alte acţiuni similare, pentru că astfel de acuzaţii afectează imaginea partidului.

"Vor urma şi alţii pentru că deşi la început am luat în râs această chestiune pare că ea ne afectează imaginea şi este normal, suntem într-o societatea democratică, cine greşeşte trebuie să plătească. (…)Din momentul acesta, orice persoană care va face această acuzaţie împotriva noastră va avea de suferit aşa cum au cei doi azi", a mai spus Nicuşor Dan.

Preşedintele USR a precizat că mai sunt şi alte persoane care au avut declaraţii similare, dar USR nu a vrut că le crească "notorietatea", adăugând că în viitor se vor îndrepta şi împotriva acestora cu acţiuni similare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici