Video Deputatul Bacalbaşa, după ce a apărut accidentat destul de grav în Parlament: Nasul, chit că s-a rupt, m-a protejat

Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a venit, luni, la Parlament, cu nasul bandajat, el suferind un accident la vechiul far de la Sulina, în timp ce făcea fotografii. El a mai spus că nasul, chit că s-a rupt, l-a protejat şi că şansele ca incidentul să fie mortal erau de 50%.

24484 afișări

”Nu e o dispută politică nici în interiorul partidului, nici cu haştag rezist. Este un banal accident. După părerea mea, aveam cam 50% şanse să se încheie mortal”, a povestit pentru MEDIAFAX Nicolae Bacalbaşa.

El a precizat că s-a accidentat în timp ce făcea fotografii.

”În timp ce făceam poze la vechiul far din Sulina, Sulina fiind izolată de orice centru medical şi cu acces numai pe apă, deplasându-mă - greşeală, desigur - cu aparatul fotografic la ochi un metru jumate, nu mai mult, m-am împiedicat de un prag şi m-am prăbuşit cu toată greutatea mea, care e destul de mare, cu gâtul întins şi cu mâinile fixate pe aparat. Deci am lovit cu fruntea cimentul. Noroc că nasul, care e o proeminenţă, chit că s-a rupt, m-a protejat”, a adăugat deputatul PSD.

În urma accidentului, Bacalbaşa trebuie să îşi pună pivol la un dinte, iar nasul nu îi va mai fi ”chiar artistic”.

El a povestit că a fost găsit de militari de la poliţia de frontieră şi dus la UPU.

”Viaţa e legată cu aţă. Poţi să mori uite aşa”, a spus în încheiere Bacalbaşa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici