Video Dragnea i-a premiat pe fotbaliştii Camerei Deputaţilor: Aţi bătut Ungaria în anul Centenar. Victoria este mai preţioasă

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, i-a premiat, marţi, la Parlament, pe membrii echipei de fotbal a Camerei Deputaţilor, care a câştigat Campionatul Interparlamentar de Fotbal. El a apreciat victoria echipei de fotbal împotriva Ungariei este de două ori mai preţioasă.

1956 afișări

„Vă felicit pentru succesul pe care l-aţi obţinut în Campionatul Balcanic Interparlamentar. M-am tot gândit cum să formulez, dar o spun direct: faptul că aţi bătut Ungaria în anul Centenar face ca victoria asta să fie de două ori mai preţioasă. Chiar vreau să vă felicit. De abia aştept să stăm de vorbă aşa informal şi îmi povestiţi şi mie ce s-a întâmplat acolo. Am auzit că în meciul cu Turcia se blocase cronometrul. Nu se mai oprea meciul”, a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, la festivitatea de premiere a membrilor echipei de fotbal a Camerei Deputaţilor.

Liviu Dragnea a spus că se pregăteşte să intre şi el în echipă.

„Vreau să vă asigur că la anul o să ne pregătim să organizăm noi, că aşa e tradiţia, cei care au câştigat. Poate la anul îmi capăt şi eu un loc în echipă. Am avut o încercare nereuşită, dar promit că o să mă refac fizic şi o să intru şi eu în echipă, chiar dacă nu titular. Dacă o să pot să intru titular, cu atât mai bine. Dincolo de glume, chiar eu cred că este o victorie importantă care spune multe lucruri. În primul rând, determinarea dvs şi ambiţia de care aţi dat dovadă pentru a ajunge până acolo şi pentru a câştiga acest trofeu. Am fost şi eu la meciul acela şi am văzut că pe teren chiar nu mai contează apartenenţa politică, ideile, culoarea politică, tensiunile din Parlament. ”, a adăugat liderul PSD.

Preşedintele PSD a adăugat că victoria echipei de fotbal a Camerei Deputaţilor este „un cadou de Centenar”.

„Este un exemplu extraordinar pe care l-aţi dat şi până la urmă orice succes sportiv e o victorie a fiecăruia dintre voi. Pentru mine personal este o onoare că sunt coleg cu voi în această legislatură şi cred că pentru toţi colegii parlamentari, indiferent de hobby-urile lor, de înclinaţiile sportive, de culoarea politică, asta trebuie să fie o mândrie. Nu este un lucru uşor. Ştiu ce tensiuni au fost şi ce ambiţii au fost în celelalte ţări. Ştiu ce supărări sunt mai ales în Ungaria. Este un cadou de Centenar pe care l-aţi făcut întregului Parlament şi nu numai.”, a mai spus Liviu Dragnea.

Dragnea a ţinut să reliefeze faptul că printre jucători unul este din Teleorman. El a fost imediat corectat de unul dintre cei prezenţi: „Doi”. Nici Dragnea nu s-a lăsat mai prejos: „Amândoi din Roşiori, aşa este” .

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, i-a premiat marţi pe membrii echipei de fotbal a Camerei Deputaţilor, care a câştigat Campionatul Interparlamentar de Fotbal desfăşurat în perioada 23-26 noiembrie, în Antalya, Republica Turcia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici